سوران/ چی لازم دارم:
پنیر خامه ای300 گرم
جعفری به مقدار لازم
نعنا تازه به مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد
پودر فلفل سیاه1/2 ق چ
سیاه دانه1/2 ق چ
مواد لازم برای خمیر فطایر:
آرد2 و نیم پیمانه
نمک1/2 ق چ
خمیر مایه یک و نیم ق چ
شکر2 ق چ
روغن1 الی 2 ق چ
آب ولرم1 پیمانه


چطور بپزم:
پنیر را در قطعات کوچک خرد کنید.
در آب سرد قرار داده سپس از آب بیرون آورده و له کنید.
تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید.

داخل ظرف جداگانه ای آرد، شکر، نمک و مایه خمیر را با هم ترکیب کنید.
روغن را اضافه کرده و هم بزنید، آب را اضافه کرده و هم بزنید. سپس به مدت ۳ الی ۴ دقیقه خمیر را ورز دهید.
خمیر را داخل ظرف چربی قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید.

روی سطحی که می خواهید خمیر را درست کنید کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید.
سپس خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کنید و با وردنه به شکل تخم مرغی در بیاورید.

۱ قاشق غذاخوری مواد در مرکز خمیر بریزید.
لبه های خمیر را به شکل مورب تا کرده و به هم وصل کنید تا خمیر به شکل قایق در بیاید.
بعد از درست کردن خمیرها آن ها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
سپس روی آن ها را کره بمالید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید