برترین ها/ چی لازم دارم:
آرد یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر یک پیمانه
قسمت نارنجی پوست نارنگی رنده شده یک قاشق غذاخوری
ماست یونانی سه چهارم پیمانه
روغن گیاهی نصف پیمانه
آب نارنگی تازه یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر قند برای تزئین
چطور بپزم:
دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. قالب فر را با روغن چرب کنید و روی آن کمی آرد بپاشید و آرد اضافی را بتکانید.
آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه ترکیب کنید.
با انگشت پوست نارنگی های رنده شده را در یک کاسه بزرگ به شکر بمالید تا شکر مرطوب شود.
ماست، روغن، آب نارنگی، تخم مرغ و وانیل را به مخلوط شکر نارنگی اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود.
مواد خشک را به مواد تر اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که ترکیب شوند.
خمیر را در قالب بریزید و آن را کاملا پخش کنید.
روی کیک ماست نارنگی را با پودر قند تزیین کنید
به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز بیرون بیاید، بپزید.
اجازه دهید کیک به مدت ۱۲ دقیقه سرد شود. کیک را از قالب درآورد و اجازه دهید کاملا خنک شود.
روی آن را با پودر قند تزئین کنید.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید